cara berkesan menghilangkan perut buncit...

By | 7:05 AM 10 comments
broadband saye baru bayar..hoho..baru ada semangat sikit nak tempuh hari hari mendatang..pape ntah kan..hehe..nak cerita nihari sabtu hari tuh kite pergi jogging,kamu pergi mana? hehe..gediknyee alahai....sebenarnya lama dah tak jogging ni,tiba tiba hari tuh kawan kawan class aku ajak pergi jogging kat polo..idea yang bagus pe lagi join la wei..aku kan buncit..so nak la jugak hilangkan buncit ni..hoho..ingat memula nak jalan kaki je ramai ramai dari rumah kawan aku,sekali aku siap lambat daa..tak leh nak join ,pastu mak aku pon suruh makan sikit dulu sebelum pergi..makan jela pastu kakak aku hantar kat polo..dah sampai polo aku pon jejak la mana kawan kawan aku ni bertenggek..huhuu..




sebenarnye kite org dah silap langkah..owang memula jogging warm up dlu kan, buat streching, supaya nanti otot tak krem..tapiiii..lepas aku sampai je teros pecut..huhuu..semangat dengan kawankawan punya pasal kann..no hal lahh..bila dah smpai kat tengah2 dah pancit..memang xcukup stamina btol kan...bila benti je tangkap gambar,benti je tangkap gmbr,tangkap gambar je benti..haha..ape ni...hehe...papejelah kan kan...boleh dikatakan lebih banyak sesi bergambar dari sesi berjogging.. hebat x hebat x?terbaekk..















sempat la larilari dalam 2 round dengan jalan kaki je maybe dalam 2 round jugak..pastu singgah kat yang tempak pijak pijak batu tuh,aku pon tak taw apa namanya ntah..tak hebat mana pon kan..meronggeng smbil tgok bebudak comei je..maksud aku bukanlah pakwess or suami orang ke.. maksud aku baby comei yang ade dekat situ laa..ermm..comei sangat die...

comei kan..comei kan..huhu..cm awek jepunn (>.<)

name dak ni Balqis..die datang dengan atok die..hehe..sebok je kiteorang culik die jap dari atok die sebab die comei sangattt..sape nak ngorat bleh la calling2 atok die..haha..


lepas tuh tak habis lagi nih..sebelum balik sempat lagi pergi main buaian,semua pakatpakat taknak kalah..nak cuba naik gak..putus tali aku taktau na..aku buatbuat tak kenai hampa..hehehe..aku ringan ja..haha..dah lama kot tak nak naik buaian..saja nak kembali ke zaman silam..tak leh blaa..


fuyooo..cunnyee apek 2

hehehe..cam bebudak je kan..ish ish..kiteorang tak bagi peluang dah budak budak semua nak naik buaian dengan main kat playground..semua dah kena halau dengan aku..hahahah...aku nak main semua..mana boleh kongsi kongsi..tak best r cmtuh kan kan..sebelum balik sempat lagi main gelongsor..yang mana tak muat pon nak muatkan jugak..hahah..lawak lawak..seram aku naik benda 2..haha..k la nanti update lagi..
assalamualaikum....


Newer Post Older Post Home

10 comments:

  1. jogging ramai2 dgn kawan lagi seronok dari jogging sorang2... lebih motivasi sikit untuk teruskan berjoging...

    ReplyDelete
  2. jogging dengan kawan2 mmg best..
    tak rasa penat pon sbb hepi sgt..ehhe

    ReplyDelete
  3. Jogging Dgn Kawan Besh
    Lau Dengan Somi Isteri Lagi Besh :P
    Cepat Je LAri.
    Hehehe


    New Entry Prof-Hariz
    Ahhh!! Seksanya Gadis Banyak Air

    ReplyDelete
  4. lau dengan somi isteri memang bertambah tambah la best..hehe

    ReplyDelete
  5. hahaha...bnyk maen playgroung je dr jog..cmne nk kuwus ni..mkn da la kuat...cam x ilang je pewot tu..xpe2 nt kite jog sme2 kayh..hehe..bru btmbh mesre..keh3..

    ReplyDelete
  6. nak nak..nnt kte jogging sme2 kayh syg..huhu..besnye dpt jogging gn die..baru la hlg pewot bncit ni..hehe..(^__^)

    ReplyDelete
  7. ni jogging ke posing? silap taip ni..haha

    ReplyDelete
  8. heheh..a'ah la..silap taip ni..hehehe :DD

    ReplyDelete
  9. Hi, just wanted to tell you, I liked this article. It was practical.
    Keep on posting!

    Here is my blog post :: htc incredible s cena

    ReplyDelete

Click me