101010

By | 8:58 AM 2 comments
Assalamualaikum

hyepp ,dah lama jugak tak berblogging and blog walking ni..soriii sesangat yang tak terkira la kalo aku de terlupe nak blogwalking kat blog korang balik...bukannye aku sombong,aku bz la jugak dengan assignment yang menimbun plus lecturer yang dok kelam bagi kerja sebab nak kejar masa..kan nak exam ni kan wei..mula semua orang wat kelam macam tinggal kat gua kelam..huhh..tak suke..

di dlm kekelam kabutan aku tuu,family aku jugak dah melalui sangat bahagie...ape yg aku cakap bahagia tu sebab kakak aku yg first dah bertukar status menjadi  isteri olanggg..heh heh heh..penat gak nak wat persiapan orang nak kahwin ni macam la aku yang nak kahwin plak kan..so skg aku dah terima sorang ahli baru dalam family aku..hohoho

ni ade la sikit gambar2 yg sempt di rakam dan adela sikit aku amek dari member aku yang tolong tangkapkan..hoho..tenks kwn2..heeeeee..pnt gak nak mengajak 1class p kenduri aku ni wei,hmmm
aku ni kan pemalu sket..hahahaha..pelissss

ketika bacaan doa

k and fahmi tekun gleww makan

aksi romantik dari naim..haa haa

mardi

nad

citah and intan

geng power rangers..haahaa

hee..malu shayee

tema biru turquoise

pengantin makan kene cover..haha


cak cakk

kamu tidak lagi single..hoohoh

hmm..sape la yg bakal duk sblh aku kan..heee


yang ni dapat aku tayangkan..hoho..maleh nak upload banyak lapo sangat dah ni wei..yang belah laki aku tak upload sebab gambo pengantinnye tak banyak pon..heee..senanye kakak aku kahwin 91010 yang belah laki baru 101010..aku sepatutnye tak pergi yang belah laki sebab korang taw kan dr sheikh muszaphar shukor jemput aku pergi kenduri kahwin die..hmm..nak wat cne dokter,saya terpaksa menolak ajakan dokter sebab keluarge perlu diutamakan..time kasih sebab jemput sayee.. ( kisah benar )

Newer Post Older Post Home

2 comments:

  1. hehe..
    poyo je datuk sms ajak die..
    hihii

    ReplyDelete
  2. bia le syg oi..
    jgn jeles die xajak syg pergi..
    heheheheh

    ReplyDelete

Click me