tips dan cara nak pasarkan diri dalam perniagaan internet / online

By | 1:02 AM 1 comment

dua cara senang dapat duit,daftar churpcurp dan says.my
oleh kerana sekarang ini dah banyak orang di luar sana yang melakukan perniagaan secara online ni, maka banyak juga orang yang susah nak pasarkan diri..mereka tak tahu macam mana nak dapatkan skill pasarkan diri, bagi diri jadi famous so senang la orang ramai nak kenal dengan perniagaan kita kan..contohnya macam dato' Siti Nurhaliza..dah terang-terang dia famous dia gunakanlah peluang tu untuk berniaga dan pasarkan make up Simply Siti tu kan..tengok sekarang dah berjaya pon bisnes dia..




takkan la kita kena buat kontroversi lepas tu masuk melodi ke, galaksi ke bikin panas sikit kena terjah macam kes gambit saifullah yang buat video yang penuh dengan kontroversi tu kan..haha..so kita kena ada ilmu serba sedikit macam mana cara nak pasarkan nama kita di dalam internet..


kalau setakat bukak blog atau laman web sendiri, bina bisness kita lepastu tertanya kenapa orang tak banyak pon datang kat blog kita,sunyi sepi je..takde orang beli pon..yang bertanya or tinggalkan komen pon takde kan..haaaa DIA KENA ADE CAREEEE dia tau tak..kalau korang nak buat bisnes online tapi ilmu tu cetek and buat bisnes sekadar nak dapatkan banyak duit je memang TAK la kan..


banyak dah seminar-seminar yan disediakan untuk korang terus berjaya dalam bidang perniagaan online ni..
salah satunya Seminar Internet Marketing dari eOneNet.com , yang bertempat di Bangsar..dengan bayaran seminar yang hanya RM18 SAHAJA dah boleh sertai seminar internet marketing ni..senang je kan..dengan menyertai seminar ini korang akan belajar antara strategi-strategi supaya korang boleh jadi famous dan senang nak pasarkan diri di dalam bidang perniagaan internet ini..kemudian barula sukses dalam perniagaan..



kalau diri anda tak dikenali, sampai bila-bila pon tak boleh nak maju 
untuk maklumat lanjut klik eOneNet.com 

Newer Post Older Post Home

1 comment:

  1. betul tu dik..jemput singgah blog akak ye..akak follow sini..:)

    ReplyDelete

Click me