siapa aziz hazmi dan kenapa dia suka fatin liyana asri ?

By | 10:02 PM 3 comments
assalamualaikum

dua cara senang dapat duit,daftar churpcurp dan says.my
panas panas memang panas..kalau aku maybe takkan buat benda gila macam ni..urhhh..tadi aku bukak la facebook fatin liyana asri a.k.a honeykoyuki ni kan..sebenarnya aku tak add Fatin liyana ni sebab fren dia dah dah bapak banyak takleh nak watpe dah..aku ni memang suka godam-godam facebook orang tapi aku bukan lah penggodam anonymous tu..aku ada nama ok ! aku tengok kat wall fatin liyana ada komen kat page Aziz Hazmi ni pasal video..



aku tak dapat faham lagi, video apa yang dimaksudkan tu..gali punya gali jumpa la satu video..video ni berkaitan pasal proposal..ohhmaigod ! it is he really wanna propose blogger famous Fatin liyana tu ? tak caya la video ni betul ke tak..betul ke dia nak lamar Fatin liyana tuu ? tak caya tengok video ni




ok dah tengok ? kenal tak lelaki dalam video tu ? ok very very the sad ending kan korang..aku pon tak tahu la video ni betol ke atau sekadar cerita kan..tapi sweet sgt..nak tahu siapa lelaki tu ? nama dia aziz hazmi..kalau nak tahu pasal dia boleh la like dia kat facebook and baca blog dia.. sebenarnya banyak lagi la video dia buat selain dari video proposal fatin liyana ni and aziz hazmi ni lebih kurang macam vlogger mat lufthi, anwar hadi , aiman azlan

aziz hazmi


Facebook fanpage :  azizhazmipages
Youtube channel    :  burgerberkecamuk
Blog                      :   http://azizhazmipage.blogspot.com



3 cara mudah nak dapat iPad 2 :

dari celcom
jawab soalan dari F&N contest
minum teh boh


Newer Post Older Post Home

3 comments:

  1. aik ? x dpt haniszalikha pon fatin liyana pon jadik ke ? haha :D
    caya laa laki cenggini .

    ReplyDelete
  2. hahaha dia sangat obses haniszalikha. i rasa dia ni ade biz purpose kot. nak promote production dia perhaps. tp vid dia mmg best.

    ReplyDelete

Click me