tutorial shawl maria elena zarul

By | 3:49 PM 13 comments
UPDATED 5 / 6/ 2011

assalamualaikum :)


ohhhh hoooo lamanya tak tulis blog kan kan...aku pon tak pasti kenapa aku tak tulis blog,maybe aku kekurangan idea or ada simptom-simptom yang tak dapat dikenalpasti..haha..hello im back ! walaupun lama aku tak menaip-naip dekat sini tapi aku tiap-tiap hari ada buka blog ni,tengok komen terbaru ke or followers baru ke..huhuhu..tapi yang menghairankan aku tu tiap-tiap hari ade je followers baru walaupun sekian lama aku tak update blog ni..terima kasih la pada siapa-siapa nak jenguk and follow blog ni walaupun aku tak dapat follow korang balik,tapi insya Allah nanti aku buat sesi terjah..haha..lama dah taka terjah blog orang ni kan..ermmm tak sabar rasanya nak bergelumang dengan dunia blog balik..ohhh..panas ~ ~ ~


sebagai pembuka cerita di entri baru ni,aku ada kembalik buat tutorial untuk korang semua..sebelum ni aku ada buat tutorial shawl jugak kan...sekali dah 140 +++ orang share and like..tak sangke betul..video saya di youtube pon dah 13000+++ view..hehee..amat terkezut sekali..hoho..ok malas nak cerita banyak, jom kita tengok tutorial shawl maria elena zarul ni..oleh kerana aku tengok dah ramai sangat yang terpengaruh dengan trend shawl maria elena ni,aku pon nak ajar korang cara-cara pakai...tapi kalau dah tahu tuu tak pela kan..
dulu style macam hana tajima,sekarang maria elena plak..ohh dunia fesyen..cepatnye berkembang...







anda hanya perlukan :


1.shawl
2.jarum peniti
3.inner syria (tapi dalam ni saya pakai tudung syria )






















nampak macam xkemas kan..haa tunggu dulu





kalau nak lagi kemas boleh letak pin kat situ


ok..DONE !


* kalau tak paham boleh anta komen ye..ni dah updated yang baru 




bye :)
Newer Post Older Post Home

13 comments:

  1. suke style ni..tp kalau i pakai buruk..30min lepas tu dah herot berot

    ReplyDelete
  2. tak phm , ceee buat video :DD

    ReplyDelete
  3. nice2..pndai wat tutorial ea...

    ReplyDelete
  4. munirah : ala kte pon pkai selekeh je..huhu..

    sri juju : malu laa...heeeee

    dea : thanks2

    syakey: tq (^__^)

    ReplyDelete
  5. chantek kamu punye style ! cute ! suke ! tap fifa na cari y tutp dada lorgh . ade x ade x ? pelishhh . heeeee ~ btw , u comell ! @.@' = D

    ReplyDelete
  6. muka u ada sikit2 mcm shea rasol la! siyez! hehe

    ReplyDelete
  7. plankton seksii : seriyes u tipu kan..shea lagi cantik kot..ehee :D

    ReplyDelete
  8. syg, awak sgt comel..tp dpt nak tangkap la how to make this :( sgt suka tgk mcm ni...

    ReplyDelete

Click me