tutorial shawl hana tajima yang seram ! sesuai untuk gadis-gadis masa kini

By | 3:27 PM 1 comment


Assalamualaikum dan selamat berpuasa untuk semua umat Islam
kali ni aku bukan nak buat hijab tutorial ke cara menggayakan selendang ke majlis makan malam ke, gaya tudung berhari raya ke atau gaya tudung macam iklan sunsillk pula kan. hehe atau ke sembahyang terawih ( wah melampau la kan ) tapi kali nak post pasal gambar populat kat facebook ni, aku ingat gambar ni betol-betol tutorial shawl hana tajima ke maria elena ke fatin liyana sekali tutorial shawl untuk jadikan kain kapan. haa ambek sekali ! selalu kecoh-kecoh duk fikir cara apa nak pakai tudung kan sekali terkena kat perempuan-perempuan sekarang yang satu hari satu fesyen dia buat sampai terbelit-belit tengkuk.




bak kata blogger and vlogger terkenal cik maria elena zarul, motif nak pakai satu hari satu gaya ke ??? pakai simple-simple sudah asalkan tutup aurat. yang mana patut ditutup tu kita tutup dengan elok dan selamat ye. walaupun aku ada buat hijab tutorial kat dalam blog ni tapi aku still simple je pakai syria takpon tudung bawal je. i jarang pakai shawl uols. hehehe



Newer Post Older Post Home

1 comment:

  1. Bertudung Belum Tentu Lagi Menutup Aurat.
    Tudung Dan Pakaian Di Badan Harus Sama Selari.
    Untuk Peringatan Kita Bersama.

    http://wanitamelayuseksa.blogspot.com

    ReplyDelete

Click me