kelakar beb ! baby kecik ni balas video kakak sakit mata dapat MC 5 hari

By | 3:02 PM Leave a Comment



dulu kecoh dekat facebook pasal seorang perempuan ni buat video dapat MC 5 hari sebab sakit mata and buat duck face bagai. ala kalau nak cerita pon mesti semua orang dah tau kan. haha. popular kot perempuan tu kat facebook sampai banyak kawan-kawan aku share video dia. kali ni timbul pula baby comel ni membalas perbuatan kakak sore eyes 5 days MC tu.hahaha jom kita tengok




serius kelakar and comel kan baby ni? kecik-kecik dah pandai buat mimik muka macam orang besar pulak dia posing.hehehe. kalau baby buat ni aku boleh terima lagi.hahahaha

Newer Post Older Post Home

0 comments:

Click me