gambar perkahwinan blogger adriani dan yusfadlie

By | 10:17 PM 3 comments
assalamualaikum,

mesti korang semua kenal kan dengan Adriani especially para blogger la kan yang ikuti perkembangan the scarflet tu ? ala Adriani yang comel tu from blog Bows and a Rose...haa dah dapat gambaran kan siapa tu? pada korang yang sentiasa ikuti entri terbaru dari Adriani, dia ada cerita tentang perkahwinan dia dengan beberapa persiapan perkahwinan yang dia dah buat..so rasa teruja tak nak tengok gambar kahwin blogger adriani ? hehe..jom cekidaut..........


The solemniozation of Yusfadlie and Adriani / gambar pernikahan adriani 








kredit pic to Udey Ismail.



Gambar Majlis Perkahwinan Adriani dan Yusfadlie



so sweet !


maria elena, shea rasol, jezmine, yana petisuara, ami and ???? tak ingat nama - wedding adriani




cutenyee maria elena kat bawah tu..hehe




adriani sweet in pink !


adriani with farah khairuddin


adriani with farah azrina khairuddin


















kredit pic to FB farah khairuddin.




TAHNIAH buat Adriani dan Yusfadlie !

Newer Post Older Post Home

3 comments:

Click me