BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

By | 8:09 PM 17 comments
assalamualaikum anda anda dan anda !

Santai Bersama BEN ASHAARI

harini blogwalking sana sini pastu singgah blog abg ben ashaari ni..dia ada wat segmen jom kenal blog saya, so pada siapa yang nak join boleh pergi ke link segmen-jom-kenal-blog-saya boleh la kita beramah mesra sesama blogger and tambah lagi kawan-kawan kan..

so pada siapa yang dah singgah blog ni dari blog ben ashaari, blog aku merupakan blog girlish2 pink gituww yang sesuai dengan kaum perempuan agaknya..ala lelaki pon boleh singgah ape..blog yang banyak bercerita pasal fesyen,tutorial,isu semasa and ada jugak diselitkan dengan hal isu semasa dan personal jugak la..mesti tak rugi punya la..jom kawan nak ?teringin nak beli iPad 2 tapi takde duit klik SINI

Newer Post Older Post Home

17 comments:

  1. Singgah sini ... salam kenal!! Happy blogging frenz!!

    Kalau belum daftar churp2 ... daftar kat entri ini utk tambah income...

    seorang kamoo di sini & seorang kamie di sana [rempit kehidupan]: Ini Cerita Untung Kalau Kau Memang Rajin!! Baru 2 Hari Tau ...

    ReplyDelete
  2. dtg terjah belog sini....

    jum dtg terjah belog sy yang simple aje..heee

    http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    ReplyDelete
  3. salam kenal ^^

    *dtg lawat sbb kne ugut* kekeke

    ReplyDelete
  4. ziarah kembali.. cutenya blog ni, happy blogging~ :)

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan...nice blog..i like it so much..
    jom singgah my blog..new blogger new photographer..

    http://sweetgurlz11.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan...nice blog..i like it so much..
    jom singgah my blog..new blogger new photographer..

    http://sweetgurlz11.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan...nice blog..i like it so much..
    jom singgah my blog..new blogger new photographer..

    http://sweetgurlz11.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    ReplyDelete
  8. Membalas kunjungan dengan gembira..sy follow dgn sng hati :) salam perkenalan:)

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalan dari Fadzmie!
    Jom singgah blog Fadzmie. :)

    # segmen jom kenal blog #

    ReplyDelete
  10. snggah sebentar....

    klo sudi jenguk le blog sy...

    http://hanisjoe.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    ReplyDelete
  11. dari blog abg beng..happy blogging :)

    ReplyDelete
  12. salam kenal dari Kak Es..
    nice blogging .. enjoy blogging ya :)

    ReplyDelete
  13. hye!drop by here :)nice blog^^

    http://velogsweetmanes.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    ReplyDelete
  14. salam perkenalan dari mira...

    meh la singgah blog mira pulak..

    http://myra-aida.blogspot.com

    ReplyDelete

Click me