gengblogger dah berfungsi

By | 10:12 AM 19 comments
selamat pagi semua dah bekpes ke belum? aku belum lagi..wuwuuwiii -__- lapooo sungguh..pagi ni buka facebook,aku nak cari kelab blogger yang leh ping kan blog 2 kan..tiba-tiba tertekan dekat gengblogger..
fuihhh..terkejut aku tadi gengblogger dah berfungsi balik..setelah sekian lama aku tunggu sebab page gengblogger tu tak boleh buka die cakap " visiting the web may harm your computer" hee..agak-agak macam tu la kan..rasa aku last aku ping blog kat gengblogger masa bulan puasa hari tu..

so nak berterima kasih la dekat admin gengblogger sebab dah aktifkan balik page dorang..waa kat situ la menyebabkan aku ramai follower and trafic blog aku meningkat selain dari aku blogwalking sana-sini..huuu..
mungkin aku baru sedar kot pasal ni,tak tahu la kalau korang dah tahu lama ke aku peduli ape..heheeeee ^_^
janji aku boleh bersuka ria dengan gengblogger yang telah lama terpisah ni..

gengblogger


untuk para blogger baru boleh la visit GENGBLOGGER untuk menambah kawan baru 
Newer Post Older Post Home

19 comments:

  1. heheh :) wani pun da join gengblogger :))

    ReplyDelete
  2. mcm bukak web ape je boleh meng'harm' kan computer...hahah

    ReplyDelete
  3. haha..kantoi sudah...tapi dah ping..knp xkuar kat DEPAN...xtau cmne..blur..haha

    ReplyDelete
  4. jalan2 sini...cari shoutbox x jumpa

    ReplyDelete
  5. rindu kt gb.huhu..
    tp xleh ping blog.tak tau npe..haih.

    ReplyDelete
  6. Salam..

    saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

    tau pasal gengblogger ni tp blm join lg..

    Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  7. 2la aritue..bile dpt tau gengblogger leh buka..trus ping entri kat situ..hehe

    ReplyDelete
  8. myra : best kan..hehe

    man : nanti kte ajar cmne

    doyah : say yaa to GB

    fya : shoutbox ade kat ats xpayah tekan shoutmix chat tu pon xpe,hala kan cursor je..kte nak jimat space

    puteri : GB ade problem la 2

    blade : ok thanks ye sgah cni..nanti kte cekidaut blog awk

    ct : wahh cpt je die tau,xbgtau kte pon..hehe

    ReplyDelete
  9. huhu!~ saye pun baru jek join GB minggu lepas... selalu bukak tak boleh... kebetulan time tuh bukak boleh pulak... terus daftar... huhu!~^__^

    ReplyDelete
  10. ye dah berfungsi balik pon..
    dah xde malware la tuu..hee

    ReplyDelete

Click me