fasha sandha pakai tudung?

By | 10:04 PM Leave a Comment
orang ni kalau dah cantik pakai apa pon cantik kan, tambah-tambah artis macam fasha sandha ni, kalau dia teruskan bertudung pon takpe,cantik kot ayu je orangnyee..aku curi gambar dari twitter dia ni...hehe :)



kebetulan TV3 ada karnival Jomheboh kat Kelantan pulak, so macam biasa la kan kalau dorang buat event kat Kelantan artis-artis semua mesti pakai tudung kan, sweet je semua tak payah seksi-seksi dah..huhuhu






manis je semua, so pasni jangan bukak dah boleh tak ? hehe




Newer Post Older Post Home

0 comments:

Click me