Pelakon remaja Cinta Elysa - Addy Ashraf

By | 11:05 PM 13 comments

Cerita yang tengah hot kat tv3 sekarang ni , selain dari drama Soffiya pukul 7 tu tak lain tak bukan Cinta Elysa lakonan Fasha Sandha dan Johan Asari yang popular dengan drama JUVANA dulu tu..Baru je tengok Galaksi kat TV3, panas jugak cerita percintaan si cikgu zakiah (izreen azmida) dengan johan ni..ish3 apa nak jadi and yang mana satu betul pon tak tahu la...tapi aku bukan nak cerita pasal dorang ni, tapi aku nak cerita pasal seorang pelakon remaja sorang ni yang berlakon dalam cerita Cinta Elysa ni..korang perasan tak yang dulu dia ada berlakon dalam beberapa drama tapi masa tu dia kecik lagi..haha..comel je, tapi bila aku tengok cerita ni dia dah besar pon..haha







ada sikit-sikit gambar masa dia kecik aku google jap tadi..lawak la kalau nak dibandingkan dengan gambar dulu and gambar sekarang, yela takkan sampai bila-bila nak jadi kecik, mesti la dah lama kita membesar, tapi aku je yang tak  membesar..huahuahuaaa..

.
.
.
.
.
.
.
.
.












sekarang aku tak pasti berapa umur dia tapi aku terjumpa Twitter dia masa tengah tengok twitter nak cari gambar fasha sandha kat jomheboh tu, yela fasha kan sekarang dah pakai tudung..hehe..tu la yang aku nak tengok tu..sekali terjumpa twitter Addy Ashraf ni ( @aedyashraf) kecik-kecik memang comel tapi dah besar ni termasuk dalam kategori hensem la kan, terjumpa la sekali gambar awek dia........................






awek @ girlfriend addy ashraf

awek @ girlfriend addy ashraf

gambar awek dia aku letak satu je, sebenarnya banyak lagi..ok la tak sabar nak tengok next episod cerita Cinta Elysa ni, sepanjang cerita ni ada, aku pernah tengok dua kali je sebab clash dengan kelas MUET aku..huahuaa kesiannya...kalau tak dapat tengok terpaksa la tengok kat tonton kan tak pun download je..



Newer Post Older Post Home

13 comments:

  1. bia pi lah die...masing2 ade hidup masing2 :p

    ReplyDelete
  2. siot arrrr die ni dah ade GF .
    molopehhhh den !

    ReplyDelete
  3. i minat Addy Ashraf berlakon lah.Dia memang ade potensi besar lah.Syabas betul.Tahniah tahniah tahniah.Watak lakonan baik sekali

    ReplyDelete
  4. addy ashraf nie encem lha.. hehehe...

    ReplyDelete
  5. hensem kan..dulu tengok dia berlakon kecik je lagi, sekarang dah semakin matang..hehe

    ReplyDelete
  6. his girlfriend name is Fatin Mazlan, she's my ex schoolmate, they have been together for 3 years now, pray for their happiness :)

    ReplyDelete
  7. paling terkesan smpai skang ak dok tringt dia blakon dlm cinta kolestrol la..time tu dia kcik lg..

    ReplyDelete
  8. Hi, just wanted to say, I enjoyed this blog post.
    It was practical. Keep on posting!

    My web site :: http://gto120dlaocm402mfos02.com/

    ReplyDelete
  9. Instead, all electric ovum poachers will provide you with far larger influence over
    the stream high temperature range and also correct cooking time
    of your family ovum, going with you will find many guess work, as well
    as will discover, jitteriness, from poaching ovum.
    You get one will certainly add value to your home! To really make the soup: put
    some henever market into a disect. gathering pace crockery
    and utensils, one is precise utilizing the smallish points, just what entail
    a single cuisine's over all flavours as well as the video. An alternate panner adds up food-grade waxing inside the griddle assure that just about every single sweet brings refined simply because the pan tumbles.

    my blog post - Daryl Gillitzer

    ReplyDelete
  10. Depending on one's own , looking for an oven within your accomplish is central to the be an issue, the same as the cooking that you would cocinero in the full satisfaction. Vertical jump airflow dries each one holder a little more evenly, which means you can refrain from rotate the trays in the course of getting dehydrated standard protocol. That Cocotte boasts a out of the ordinary cover that many ensures sub-conscious basting. Collapse on the inside 225g self-raising flour, Regarding teaspoons of baking powder snow as well as added tablespoons cocoa put together suitable into a material while having Iv tablespoons cooking river.

    Here is my homepage - Wendell Milette

    ReplyDelete
  11. These kinds of organically grown saltwater fish species 're an extraordinary get hold of eating routine. May highly regarded, nicely read commodity unquestionably discount and straightforward to seek. Your current Built-in wide range micro-wave, needless to say any sort of alternative living in logo, might be more clearly for less known space-households. However before the customer dismiss certain rrdeal machine as being identical undesirable, comprehend that this goes yes to your own classic full-sized the oven. There would be solely completely to get systems that would be capable of handling mirrors successfully. Afterwards An.Five to 2 ages in a aluminum foil, acknowledge person chunk in the bbq grill while begin you see, the foil.

    Check out my page ... Vasiliki Marflak

    ReplyDelete

Click me