Video budak digilis van di China

By | 10:36 AM 2 comments
kejam dan sememangnya kejam berikutan kejadian kanak-kanak 2 tahun di China yang digilis oleh van sebanyak 2 KALI ! ok 2 kali...first time and tahu pasal video ni masa tengok berita malam semalam and memang terkejut and rasa nak menangis..

bayangkanlah orang yang lalu lalang dekat situ semua tak peduli pasal budak..memang tiada berkeperimanusian langsung..apa perasaan dorang kalau anak ataupun sedara mara dorang sendiri yang berada di tempat budak tersebut..dan pagi hotfm punya hotchat pun kecoh mengenai kejadian budak digilis ni..banyak orang melontarkan pendapat masing-masing, ada yang marah dan ada jugak yang sedih dengan kejadian ni..






diharapkan rakyat Malaysia tak menjadi seperti apa yang dalam video ni, moga-moga semua prihatin bila terjadinya kejadian macam ni kat negara kita..
Newer Post Older Post Home

2 comments:

  1. sedih kan?! macam orang2 kat china ni takde rasa perikemanusiaan langsung! :(

    ReplyDelete
  2. kat china?
    igtkan kat malaysia..
    sedih tgk kalo kat sni..huu

    mmg x ada rasa perikemanusiaan kan..

    ReplyDelete

Click me