apa maksud wordless wednesday #WW ni yang blogger selalu letak kat blog ni???

By | 3:05 PM 4 comments
assalamulaikum..

cara mudah dapat duit dengan churpchurp
mesti kecoh pasti sedap ..hahaha....haaaa perasan tak yang bila hari rabu je mesti blogger-blogger banyak buat tajuk entri wordless wednesday #WW and dorang akan letak gambar je..kiranya macam a picture tell thousand of words la kan..ntah betul ke tak aku speaking ni....sebenarnya aku pon tak tahu apa yang dimaksudkan dengan wordless wednesday #WW ni..aku ingat memang tajuk entri dorang macam tu sekali tengok yang lain pon buat tajuk yang sama, eh takkan la dorang pakat plak nak letak tajuk same kan ! pelik aku rase..tapi biasalah kalau dah namanya cik mera memang suka mencari dan menggodam google sebab nak cari jawapan..aku tetap tak puas hati jugak selagi tak dapat jawapan........


setelah di godam sana sini baru aku tahuuu...


Wordless Wednesday #WW


maksud wordless wednesday #WW : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan segalanya tanpa korang letak apa-apa penjelasan


kalau nak tahu lebih lanjut boleh la pergi tengok kat facebook page WordlessWednesdayMy and click LIKE
sekarang baru la puas hati kalau tak selama ni aku asyik cakap apa menatang benda wordless wednesday ni..


nak menang iPad2 klik SINI
dapatkan iPhone4 dari celcom klik SINI
internet lebih laju wooo dengan Opera Mini DIGI
Newer Post Older Post Home

4 comments:

  1. haha..thanx..sy pun baru tau hr ini..:)

    ReplyDelete
  2. kte pon baru tau harini..HAHA
    jakun tak ?

    ReplyDelete
  3. bestkan sume blogger letak gambar bestt hehe

    ReplyDelete

Click me