Iklan Hari Raya 2012 dari BERNAS, iklan yang bakal meruntun air mata setiap orang !

By | 12:54 PM 2 comments



Assalamualaikum
Siapa yang belum tengok iklan hari raya dari Bernas ni ? Mesti tengok iklan ni,simple je jalan cerita dia tapi sangat menarik. Iklan raya dari BERNAS mengisahkan tentang Fizi dan Ahmad yang pulang ke kampung Ahmad di Segamat berjumpa ibunya. Iklan yang bakal meruntun air mata setiap orang menonton, so hargailah ibu bapa kita selagi mereka masih hidup. Sedih......


Fizi dan Ahmad | iklan raya Bernas 2012






Newer Post Older Post Home

2 comments:

  1. Masa first time elie tgk video ni kat Utube, da menangis gila2.. tgk banyak kali pun, still nanges tak hingat. Sedih sgt! :(

    ReplyDelete
  2. mmg giler sedih iklan nie...nangis tersengok-sengok tgk iklan nie...tahu tak agak - agak anak yatim kat mana tu ye

    ReplyDelete

Click me