suai kenal blogger..anda berminat?

By | 11:07 PM 25 comments

ok ini berita baik bagi para blogger baru atau selalu disebut "newbie" comei kan newbie macam barbie plak..
haha..tiba-tiba..haa ini la salah satu cara untuk kita berkenalan dengan blogger baru kan..nak tahu pasal entri yang ini sila klik ben ashaari - suai kenal blogger

bagus betul abang ben yang hensem ni buat macam ni..yela aku dulu mula-mula start blog pon tak tahu apa-apa kan and macam takde sapa lak nak singgah blog aku ni..sunyi sepi je..tapi bila dah belajar dekat blogger-blogger otai dengan blog ben ashaari ni bertambah-tambah la ilmu yang datang..so pada siapa yang singgah kat blog aku ni harap korang enjoy dengan entri yang aku tulis ni..

SALAM PERKENALAN untuk semua...

nak tahu lebih lanjut jom serang blog ben ashaari ni cepat sementara stok masih ada..hehe
Newer Post Older Post Home

25 comments:

  1. wah best2..tapi dah tarikh luput..tak sempat nak join

    ReplyDelete
  2. tak luput lagi...haha..trus join..tak kira nak jugak!!!...haha..dah follow ur blog also..tq..salam perkenalan

    ReplyDelete
  3. ok jom kte sme join n kenal gn blogger baru..hehe

    ReplyDelete
  4. hai dear~
    selamat b'kenalan, happy blogging~

    ReplyDelete
  5. Just a piece for Ben Ashaari.com
    "Selamat BERKENALAN"
    http://c-nurse.blogspot.com/2010/11/ben-ashaaricom-suai-kenal-blogger-anda.html

    ReplyDelete
  6. hye kamoo...miera singgah dr blog abg ben..meh singgah blog miera

    ReplyDelete
  7. hye kamoo...miera singgah dr blog abg ben..meh singgah blog miera

    ReplyDelete
  8. hai..salam kenal.. best3

    http://since-8-july.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. da follow, best member banyak:) slalu la visit kak yea:)

    ReplyDelete
  10. datang guling2 dari blog ben :)


    Jom guling-guling disini pula:

    Azrul Hisham -My Real Life

    ReplyDelete
  11. slm kenal dr mimiey...

    http://nasyieen.blogspot.com/

    ReplyDelete

Click me