episod akhir drama chinta

By | 9:33 PM 15 comments
mula-mula aku nak jerit dulu wei sebab AKU DAH HABIS FINAL EXAM untuk semester 3 aku dekat poli nii...yahoooo..korang dah habis..???haa jangan jeles...wah happy betul hari ni lepas habis exam terus pergi JJ lepak-lepak, main game gila tak hengat dunia laa..haha..yela sem depan ktorang takkan jumpa lagi sebab masing-masing dah pergi praktikal kat tempat lain...tinggal nana dengan iqa jela kat sini... 


hari ni lepas balik jj sampai rumah tengok drama chinta kat tv3..ala drama chinta chanduri yang namanye 
"ape ke pelik bebeno chinta chanduri,tak pernah dengor pon"..ahh lantak la..pada yang tak suka drama chinta ni aku tau kenapa,mesti sebab ada awek jejai kan..tak kisah la janji drama ni best..yang paling hot pasal cerita tu semua artis yang dok sexy selama ni semua dah pakai tudung..fuyoo..cantek..suka tengok cerita ni sebab suka tengok tudung yang aida rahim pakai..tiap-tiap hari ada je tudung yang dengan gaya yang lawa-lawa kan..drama chinta ni dah nak episod akhir rasanya..tak silap aku esok kot hari khamis 11 november..


hari ni aku dengan kakak aku tercari-cari la lagu-lagu tema dalam drama chinta ni, alahh bukan yang sudah la sudah kuharus pergi tuu..ada lagi satu lagu..tak silap aku lagu dari indonesia kot..sebab gaya nyanyian tuu, tadi dok search sekali betul daaaa...lagu ada band - syurga cinta rupanya..laa..dorang ke nyanyi..sedapnyerrr..
drama ni dah sampai episod akhir dah..tak sabar rasanya nak tahu apa jadi kat chinta..jom kte usha sok..
pada sape-sape yang nak download and dengar lagu ni..meh cni aku bagi tahu..

lagu tema drama chinta 
  1. sixth sense - khatimah cinta
  2. ada band - syurga cinta
  3. opick - rapuh   
credit to nadgorgeous dengan nurul ain
wat masa ni,ini jelah lagu yang aku tahu..kalau ada lagu lain lagi dalam drama tu,inform aku ye :)




next sem no more class..haha..PEACE

Newer Post Older Post Home

15 comments:

  1. trut happy akk dh abes exam >,,<
    bole le updte blog slalu :)

    hehehe .
    * sri dh lame abes exam . kah3 :P

    ReplyDelete
  2. hehe..thanks sri ku syg..
    ala seri pmr..hehe :)

    ReplyDelete
  3. okay. kenapa langsung tataw?
    ok. dh ada jawapn dia. sebabb lama tak tgk tv.hehe

    ReplyDelete
  4. uit sayang..
    tengkiu laaa.
    dah lame mencari kot lagu yang syurga cinta tuh..
    hihi
    tengkiu.. :))

    ReplyDelete
  5. erk..
    ade lagi satu lagu time saadah nak berbaik dgn chinta? ingat x?
    haa lagu adalah rapuh nyanyian opick ;)

    ReplyDelete
  6. ala....ramai yg suke drama neh kan...heheh....!!Mira...Follow u back eh...!!Tenks...dear!!

    ReplyDelete
  7. nadgorgeous: yeke..thanks tw..nt la nk cri la youtube..hee

    ain:ramai kot suke,tapi kte suke sgt..best kan cte tuu

    ReplyDelete
  8. dah tinggalkan zaman exam, sebab dah kerja...haha =p

    ReplyDelete
  9. ahh bestnye..xpyh pkir nk bce bku lg kan

    ReplyDelete
  10. pkir nak li plak..
    lg tough..huhuhu

    ReplyDelete
  11. fuiyooo nanti bole jalan jalan ngn kitapulak kan ,hihi syokk betul, dah habis exam: )

    ReplyDelete
  12. wah.. saya pon suka jugak tgk drama chinta ni.. best2.. terutama lagu syurga cinta.. i like

    ReplyDelete

Click me