apa kelebihan ada iPad ni ?

By | 4:14 PM 3 comments

dua cara senang dapat duit,daftar churpcurp dan says.my
sana sini orang dah belambak pakai iPad kan, kiranya iPad ni dah macam jadi keperluan hidup seharian plak kan..ko takde iPad ? memang ketinggalan la kau..mane orang main laptop ni dah wei, paling koman pon orang pakai iPhone dan yang paling latest iPad la kan..alamak perlu sangat ke nak pakai iPad ni???  tapi kalau pakai pad tu memang penting la der bagi perempuan !




banyak jugak aku tengok sekarang kalau masuk contest ape-ape mesti hadiah dia dapat iPad kan kan, korang memang betol-betol ambil kesempatan di atas desakan hidup rakyat yang amat-amat memerlukan iPad ni..urgghh sampai aku pon dah naik tension, semalam nak jadinya cerita aku tertidur lepas semayang asar, aku mimpi IPAD kot !! kurang asam punya iPAD sampai masuk dalam mimpi gua.. tak boleh jadi ni..



justeru itu beta ingin menyeru kepada rakyat semua yang agak tension and teringin sangat nak dapatkan ipad dengan cara mudah..maksud aku korang tak payah la kumpul-kumpul duit belanja, duit tabung ayam ataupun duit nafkah sebab nak beli iPad, apa kata korang join je contest yang ada sekarang ni.. contest yang ada ni memang senang je nak jawab, cuma kita kena rajin la buat contest ni and share-share dekat kawan-kawan semua..korang mesti ade facebook kan ? twitter ? ade tak ? meh tweettweet dengan aku..haha..promote jap, pastu siapa yang ada blog untung dia lebih sket sebab kita boleh gunakan sebagai medium nak sebarkan kat kawan-kawan..KALAU SEMUA RANGKAIAN SOSIAL TAKDE ? jawabnye ape pon tak boleh !



antara contest yang memang senang gila wa cakap lu, tak gugur pon bulu ketiak bila main, cuma perlu kan kekuatan minda jela..rugi kot kalau tak join, aku pon dah join semua benda ni..aku cuba jela mana tau rezeki masing-masing kan..aku just nak share dengan korang je..



  1.  F&N doubleooomph Contest, hadiah memang best la..dua kereta peugeot & iPad 2 kot ! yang ni ranking soalan paling senang
  2.  Like dan Jawab soalan-soalan dari facebook Tea Boh dan menang iPad 2
  3. yang ni plak, bagi sesiapa yg belum daftar plan internet boleh la daftar online dekat P1 4g exclusive ni,mana tau untung-untung daftar dapat menang iPad 2 !
  4. bagi yang suka-suki eja perkataan boleh join papermate contest ni sebab korang kena cepat eja benda  keluar tu..ishh cakap pon tak guna..pergi la join papermate contest sekarang, yang ni pon hadiah iPad !



ohh iPad, iPad...memang menguji kesabaran betol la..kalau tak dapat jugak boleh gila ni ! huh



with iPad anyone can fly ! hahaha

Newer Post Older Post Home

3 comments:

  1. owh.macam menarik.memang teringin nak ade ipad sendiri.tapi kemalasan nak join2 kontest2 camtu masih menguasai diri ini.huargh!!

    ReplyDelete
  2. mcm malas nk msuk contest2 cmgitu..errr..x dpt ipad,pad cam kt atas tu pn oklahhh...

    ReplyDelete
  3. bagus jugak join contest2 ni,aku dah ada ipad,nak ambik hadiah yg lain tu,hehehe,cuba nasib katakan,belum tentu berjaya..

    ReplyDelete

Click me