Jurugambar / Photographer untuk outdoor photoshoot sekitar lembah klang - Yellow Cow Studio

By | 1:46 AM 2 comments

dua cara senang dapat duit,daftar churpcurp dan says.my
teringin tak nak buat photoshoot, ambil gambar kenangan dengan family or kawan-kawan ke tapi korang takde DSLR sendiri atau pon susah nak dapatkan perkhidmatan jurugambar atau photographer yang menawarkan harga yang murah ? kalau korang berminat boleh la dapatkan perkhidmatan Yellow Cow Studio ni sebab sekarang ni dorang tengah buat promosi dari harga RM299 menjadi RM 75 sahaja untuk outdoor photoshoot sekitar lembah klang..murah gila kan ? mana nak dapat harga untuk outdoor photoshoot yang murah camtu..


# kenapa korang mesti pilih Yellow Cow Studio ni ?
   sebab korang akan dapat :


  • 1 jam outdoor photoshoot sekitar lembah klang  
  • 10 salinan gambar 4R  
  • 1 salinan gambar 8R  
  • 1 Photo CD  
  • Penghantaran percuma area Malaysia sahaja


lagipun bukan calang-calang orang yang jadi photographer korang nanti, ni photographer profesional baik punya laa..bukan  photographer cap AYAM lohh ! hahaha..rugi la pada siapa-siapa yang teringin nak buat photoshoot tu kalau tak ambil pakej photoshoot dari Yellow Cow Studio ni sebab dorang tengah buat promosi harga murah kot..ini bagi yang takde kepakaran dalam tangkap gambar boleh la join, yang dah ada DSLR sendiri tu lain la cerita kan..


untuk maklumat lanjut boleh pergi ke YELLOW COW STUDIO



YCS_0001




babyslide

YCS_0008



ini adalah antara koleksi gambar yang dorang pernah shoot..cun kan ?
hanya di 

yellow cow studio




Newer Post Older Post Home

2 comments:

Click me