Nando's Aeon Station 18, Ipoh

By | 11:44 AM 1 comment
Assalamualaikum

Sempena pembukaan jusco baru kat ipoh ni atau namanya Aeon Station 18 Ipoh aku dah merasmikan tempat ni buat kali ketiga..haha..memang semangat kan kalau ada tempat shopping baru ni terus pergi berjimba dengan dayang-dayang..Terima kasih pada kakakku tersayang sebab belanja makan dekat Nando's..aku rasa konsep Nando's ni healty meal kot sebab makanan dia banyak salad and air dia pon tawar..aku rasa la..ada yang tak sempat ambil gambar, so ambil dari cik google pon boleh kan

sumber : google
bagi mereka yang nak amalkan diet dan pemakanan yang sihat boleh la datang makan kat sini..jom tengok apa yang aku makan..yummehhh!

Grilled Chicken in Lemon & Herbs sauce
main menu : Mild Ayam Peri-peri untuk yang tak suka pedas - sumber google



Portuguese salad ! - sumber google


Coleslaw and Peri Potato Salad ! yang ini yummy - sumber Google


Peri fries - sumber google


this is MINE ! yumeehhh


dan bagi air pulak, kat sini tak banyak sangat air yang manis-manis mungkin sebab konsep dia so dayang-dayang pilih air yang lain dari aku sebab aku bajet kalau ambil air chocolate boleh maniskan mulut tapi

sekali air ni tawarrr pulak, haishh redha jela

dayang-dayang minum air Madeira Red and Sparkling Apple - sumber google
not bad la makan kat sini and korang boleh la datang makan satu family ye..ok perut pon dah kenyang boleh balik dengan suka hati..haha..lain kali boleh pergi shopping kat sini lagi..yuhuuu

Newer Post Older Post Home

1 comment:

  1. Hi,

    Bom Dia & warmest greetings from Nando's Malaysia!

    Thank you for the review. We hope you've enjoyed your meal with us and we hope to see you again.

    Peri Regards,
    Marketing Department
    Nando's Malaysia

    ReplyDelete

Click me