Serius sakit ! 500 duri landak terpacak pada muka anjing

By | 11:22 AM 1 comment
Adoi sakitnya bila aku tengok gambar anjing, mesti dia sakit sampai menangis kan. eh, anjing boleh menangis ke ? kalau kita yang manusia ni pon mesti dah sakit gila ni kan plak anjing ni. agaknya dia pergi kacau landak tengah berak ke tengah berehat ke ye tak ? ish3 jangan main-main dengan landak ni sekali dia marah terpacak semua duri.


NORMAN: Bella Mae, anjing bulldog berusia tiga tahun dari Oklahoma, mempelajari sesuatu yang mungkin tidak akan dilupakannya selepas diserang seekor landak hingga menyebabkan 500 duri landak melekat pada mukanya.

Doktor veterinar di Norman menjalankan pembedahan untuk membuang duri berkenaan dari kepala dan kaki anjing itu. Mereka percaya sebahagian duri berkenaan masih berada di dalam tubuh Bella Mae meskipun anjing itu kini pulih daripada serangan itu.

Jerry dan isteri, Allison Noles memberitahu stesen televisyen KWTV bahawa anjing itu bermain dengan haiwan peliharaan mereka yang lain berhampiran kolam keluarga itu apabila mereka berdepan dengan seekor landak. Keluarga itu percaya landak terbabit berada di kolam mereka untuk meminum air yang kini sukar didapati di Oklahoma. Pasangan itu yakin Bella Mae berada terlalu rapat dan mencetuskan kemarahan landak berkenaan, menyebabkan ia melancarkan serangan.

Doktor veterinar di Pusat Kesemasan Untuk Haiwan, Leonardo Baez memberitahu KWTV, dia belum pernah melihat serangan landak sebegitu teruk ke atas haiwan peliharaan. - DM
Newer Post Older Post Home

1 comment:

Click me