Jom ambil Nestle Wellness Profiler test hari ini !

By | 10:39 AM 1 comment
dah masuk tahun baru ni jom la kita berubah ke gaya hidup yang lebih sihat..apa kata kita mulakan tahun baru ini dengan mengambil kuiz dari Nestle Wellness..aku dah cuba kuiz ni..memang interesting..kuiz ni dia akan tanya kita macam mana gaya hidup kita seharian dan juga pemakanan yang kita ambil..so kalau nak tahu korang sihat klik sini Take the Nestle Wellness Profiler test today!








lastly boleh post ke wall facebook korang kuiz ni..hehe..so interesting

Good Food Good Life
Newer Post Older Post Home

1 comment:

  1. anda ditag ! =)

    http://hilary3music.blogspot.com/2011/01/izamir-ridwan-pendrive-giveaway.html

    ReplyDelete

Click me