gambar zaman persekolahan artis

By | 12:09 AM 3 comments
assalamualaikum

hari ni kan adik adik semua dah start sekolah..so amacam yang baru naik darjah satu tuu?ada menagis tak..??haahaha..aku dulu cool rilex je mak ayah datang pagi tu masa beratur nak masuk kelas pastu blah laa tunggu apa lagi..pandai-pandai la berdikari nak beli makanan dekat kantin pe semua dengan tunggu kat depan gate sendiri masa nak balik tuu..lek la.....dari tadika pon dah start naik van pastu dari van bertukar naik bas pulak..........

korang baru start sekolah ni mesti boring kan..ala aku tahu sangat sebab tengok kat status facebook aku yang mana aku ada add budak-budak sekolah aku yang pangkat junior tu semua malas nak pergi sekolah..tambah- tambah sekarang pepagi kan selalu gelap mendung nak hujan je kan..time-time cmtu la sedap tido kan..jangan kata korang je malas pergi sekolah,dengan aku aku sekali mals nak pergi sekolah dulu..hahahah..

jom kita layan tengok gambar artis kita masa zaman persekolah dorang dulu...ada cun ka macam sekarang?


dato siti nurhaliza

lisa surihani

shahir af8

zulia ziegler



kamal adli

stacy af6

fahrin ahmad



haha..muka nerd je semua !
Newer Post Older Post Home

3 comments:

Click me