jom main game milo fuze jam pack dan boleh menang Macbook Air, IPhone 4, IPad 16GB, Sony PS3..tunggu apa lagi..!

By | 11:15 PM Leave a Comment
assalamualaikum

ok ini berita baik pada sesiapa yang suka minum milo..http://www.milo.com.my telah mengadakan satu contest ataupun game yang boleh kita sertai bersama ye..ala senang saja kalau nak join milo fuze jam pack ni..
cara-caranya ialah korang boleh click link Milo Fuze Jam Pack ni lepas tu kalau nak tahu lebih lanjut korang baca la dulu Syarat-syarat Penyertaan contest ni..so kalau dah puas hati boleh tekan Join Now yang akan direct kan korang ke Page MiloFuze dekat Facebook..tapi korang kena like dulu la page tu baru boleh join..


ok tak paham eh? let me explain dengan lagi detail ye,maybe dengan gambar akan lebih jelas..........


click link Milo Fuze Jam Pack
dan akan keluar page dekat bawah ni

homepage Milo Fuze Jam Pack - sila klik Join Now untuk main game ni



click LIKE dekat FB ni dan click tab MILO FUZE dan click Join Now



tag kan semua 10 watak kat atas dengan nama friendlist facebook korang





haa bila dah tag kawan-kawan,sekarang boleh main..
tekan je START HERE tu takpon kalau tak tahu main tekan how to play
senang je game ni..korang drag dan susunkan orang2 tu supaya muat dalam 1 bus tu..hehe
kalau kalah boleh main lagi banyak2 kali sampai menang


so kalau dah berjaya MENANG game ni
( Step 1 - Select Prizes )
boleh la pilih hadiah apa yang korang nak 
antaranya....

Macbook Air

iPhone 4

iPad 16GB
SONY PS3

haha best tol hadiah dia..rugi la korang kalau tak join
( STEP 2 - Registration )
lepas dah pilih hadiah kita pergi daftar ye




( STEP 3 - Submit POP )

Submit POP ni sebenarnya dia nak bukti pembelian Milo Fuze kita tu laa..
korang ambil plastik milo tu,lepas tu tengok macam yang gambar tunjuk kat atas ni
kalau nak hadiah yang best-best mestila banyak bukti pembelian Milo Fuze 
so pergi la kedai beli sekarang cepat ! borong habis semua.....



lalalalalaaaaa....
kalau korang nak try nasib main game ni lagi sekali pon boleh...
lagi banyak kita menang & bagi kod bukti pembelian Milo Fuze lagi besar peluang kita nak menang.
untuk maklumat lanjut sila layari Milo Fuze Jam Pack
rugi la kalau tak join..tatatititutu




Newer Post Older Post Home

0 comments:

Click me