Video maharaja lawak minggu 3

By | 4:48 AM 1 comment

Oleh memandangkan rumah aku takde astro warna mahupon color bahkan kuali astro pon aku takde, aku terpaksa search kat youtube video maharaja lawak minggu 3 ni..ni semua pasal kawan-kawan aku la yang suke tengok aku pon dah terpengaruh ni..so siapa-siapa yang tak dapat tengok memandangkan astro warna takde kat rumahh korang,aku nak share kan video ni..hahaha..

AKU RASA SEPAH & NABIL TERBAIK KOT...tak tahan la tengok shuib pakai jubah tu...hahah





1. Video Maharaja lawak - Balas








2. Video Maharaja lawak - Jambu







3. Video Maharaja lawak - Jozan








4. Video Maharaja lawak - Nabil







                                                             5. Video Maharaja lawak - Sepah




aku share yang yang mana aku rasa best je..hehe..kredit to gua.tv.com






Newer Post Older Post Home

1 comment:

Click me