Maher Zain insya Allah and Freedom

By | 8:43 PM 5 comments
assalamualaikum


aku nak cerita ni..ala tapi mesti korang tak kan percaya cakap aku punya la..ok terpulang la janji aku bahagia sangat..ngeh ngeh..hari isnin hari tu tempat aku praktikal iaitu SUK PERAK ada buat majlis pelancaran dirham emas dan dinar emas yang dirasmikan oleh Menteri Besar Perak..semua di jemput hadir macam biasa la bila ada apa-apa function kat dewan bankuet tuu..so aku and the geng pon pergi la join sekali kat dalam tu..masuk-masuk je dewan MB Perak ada kat je tengah sembang dengan orang kat sebelah aku..ok bila dah kerja kat sini,jumpa VIP ke VVIP ke tu semua dah jadi perkara biasa..


ok artis jemputan dorang ialah maher zain..ermm ehh apa?ok kita patah balik..artis jemputan dorang ialah MAHER ZAIN..kau gilee?aku memula pon macam tak percaya gak bila orang lalu kat sebelah aku tu macam gaya maher zain je,sekali betull daaaaa..memang the real maher zain ok not the palsu one... kebetulan aku duduk belah tepi kanan sekali and cik maher zain tu duk belah kiri tepi sekali..memang nampak jelas la dari belakang kan..boleh lee nampak dia sembang,dia betul kasut,betui stokin..haha jadi laa wei..kau ade?hehehe


sebelum maher zain nyanyi sekali lagi aku kena heart attack bila kumpulan rabbani pon ada kat belakang pentas..atoii korang ni nak ajak artis senyap2 je kan..gila ahh..camera pon takde..harap camera hp cik iqa jelaaa...cakap banyak pon tak guna.meh tengok gambar dulu..

kenal tak siapa pakai topi tuu..CIK MAHER ZAIN !!! ommmeejiii



dia lagi.......


MZ MZ MZ MZ MZ i love you


ohh pengsan =_=







ok pengsan lagi  ==__== 


video pon ada.....










hari ISNIN 28 FEBRUARI 2011 yang cukup bermakna 
* tak sia-sia praktikal kat sini..huahuahua

Newer Post Older Post Home

5 comments:

  1. dirham perak la...hikhik
    perh mmg best dpt jmpe dy...
    dh penat pngsan bngun blik pstu pngsan blik..huhu

    yeah MZ...luv u alot la

    ReplyDelete
  2. wow.. sy suker maher zain =)

    ReplyDelete

Click me