episod akhir dan lagu-lagu tema nora elena

By | 8:54 PM Leave a Comment

dua cara senang dapat duit,daftar churpcurp dan says.my
setelah penantian oleh beribu riban penonton, drama nora elena telah sampai ke penghujung.. ada yang kata nora elena mati la, apa laa..ish spoil betul...mana ada nora elena mati tpu je kan korang ni.. dorang semua happy ending kot..lepas ni takdelah para isteri dok mengadap tv dan mendambakan suami ke 'gentleman' si seth tan hahaha..takde lah jugak para suami pon rasa tergugat dengan sifat seth tan yang romantik tuu..kemon la guys, aaron aziz pon ada bagitau kat twitter dia, dia cakap ade lagi ke lelaki gentleman macam tu ? hahaha...aku rasa takde kot..tapi maybe la ade tapi macam ciput je la kann..yang pasti si nora elena tak pernah lekang dengan skirt dia......







jangan tak tahu plak dia dah kahwin, dah ada anak pon..yang pasti isteri dia bukan Yvonne..haha




pelakon aaron aziz dengan siti saleha ni memang mantap la dalam pegang watak masing-masing..yang paling mantap Yvonne la kan..perangai macam &^^%*@ haa ambekaw...siti saleha ni jugak merupakan adik kepada penyanyi Sam Bunkface..muka dorang memang sama kot..mestilah adik beradik kot ! hahaha lagu-lagu tema dalam drama nora elena ni yang wat hati aku cair habisss..aku gagah jugak cari kat dalam youtube lagu tema drama nora elena ni last-last jumpa..antara lagu yang ada 




Erry putra ft Reen Rahim   -   Berubah


Asfan  -  Terhenti Disini


Sofazr - sesuatu yang berbeza

Newer Post Older Post Home

0 comments:

Click me