daudsu jamaluddin nama pemain bola kelantan yang jaringkan gol terengganu..haha

By | 12:54 PM 14 comments
assalamualaikum
kecoh memang kecoh pasal semalam..siapa yang tengok bola mesti tau kan apa yang jadi semalam..tapi aku ni bukanlah minat nak tengok bola ni tapi semalam tertengok dowh...aku rasa game semalam  lawak laa sebabnya game tak habis lagi penyokong terengganu dok berderet nak balik dah..tak nyempat plak tu last-last terengganu dapat jaringkan satu gol yang menjadikan terengganu VS Kelantan seri doh 1-1..mak aii tambah masa lagi..dah kul bape dah ni aku dah ngantok dah..


sekali benda yang tak dijangka-jangka si MUHAMAD DAUDSU JAMALUDDIN ni pemain bola sepak kelantan jaringkan gol untuk terengganu..HAHAHAH..ape kes bro...?ok mungkin BUKAN seratus peratus salah dia sebab dia nak elak bola tu dari masuk gol terengganu last-last dia sendiri yang masukkan..kau dah popular sekarang ni sampai ada orang buat page Kami Suka Daudsu Jaring Gol Sendiri kat facebook..memang dah 5000 orang like..tapi walau ape pon Tahniah kepada Terengganu selaku juara Piala F.A...

muhamad daudsu pemain bola sepak kelantan
teringin nak beli iPad 2 tapi takde duit klik SINI 

Newer Post Older Post Home

14 comments:

  1. hehe..kesian pulak tengok daudsu ni...mesti dia menyesal gila2 tuh

    ReplyDelete
  2. hehe. tulaa. kan dah femes. tak psl2 je. sian dia. takpe laa. sbr aje :)

    btw,ley thn gak ek dia ni :P

    ReplyDelete
  3. bkn stakat mnyesal , msty meraung2 da kat umah
    haha , t mmg kesian ouh =='

    ReplyDelete
  4. ala, bukan nya dia sengaja tu nak masuk goal sendiri ... hoho

    ReplyDelete
  5. yang post ni mesti bodo x tgk pon bola tuh kan. smlm kalau die x tanduk pon bola tuh akan masuk gak. kalaudie bound keluar bola tuh pon, ada 2 close tganu player depan goal.. bole rebound masuk goal balik. nak kutuk sukati hang jea. ntah pape. poyo je bajet tau segala sal bola..

    ReplyDelete
  6. @shra:)

    Relax ar..xpyh la nk emo sgt.nsib x mnyebelahi die time tu..tp dri segi cre die tnduk tu mmg nmpk die tnduk ke dpn bknnye ke tepi..sbb tu bola msuk gol..tp pape pn bola akan msuk gol sbb ade 2 org pemain tganu blkg die kalo die x tnduk.

    ReplyDelete
  7. Aku tidak lah tahu sangat pasal knowledge bola. Tengok bola, tengok posisi daudsu. Tengok 1 saat sebelum. Kaki daudsu sudah membuka langkah maksimum dalam mengejar bola. Bermakna dia tengah on the maximum run, bola dari sudut kanan pada kadar laju adalah sudut sukar untuk daudsu kerana dia on the run kehadapan. Bola itu akan tetap terbias kerana pada masa ia berada didepan kepala daudsu, bukan tepi. Lagipun daudsu adalah antara player paling rendah diatas padang. Beliau sebenarnya adalah seorang yang cuba menyelamatkan keadaan. Lupakan gol, teliti semula keseluruhan game, tanpa kelibat beliau, kelantan akan bolos pada awal game lagi. Bukan rezeki dia malam ni.

    ReplyDelete
  8. sorry pade siape yg teremo,aku silap tulis kot..aku nak tulis bukan seratus peratus,tapi tertulis seratus peratus salah dia..sorry

    ReplyDelete
  9. mesti daudsu tgh trauma skg ni..kesian die..tapi takpe.skg dia femes..dah adat bertanding ada mng & klh!!

    ReplyDelete
  10. emo nye org atas tu.. x pasal2 penulis dpt pangkat bodo..x jaga mulut langsung..nk betulkan org tp diri sndiri x dibetulkan


    hehehhe

    PETEH GANU PETEH!

    ReplyDelete
  11. agak2 ar nk ngamuk SHRA oi...

    ReplyDelete
  12. bndew da lmew pon blh komen gak kew?? hehehe..~ nk ckp sket.. cute la c daudsu nie.. =) comey sngat.. ^_^''

    ReplyDelete

Click me