irine nadia marcello bertunang

By | 2:42 PM 12 comments
assalamualaikum

sign up churpchurp untuk dapat duit menerusi blog
dah lama tak bukak twitter yang dah berzaman aku ada dah tapi sebenarnya aku yang tak reti nak tweet2 macam mana..haha..aku lebih prefer guna facebook dari twitter..tapi tadi aku saja jela usha-usha twitter artis ni pastu usha jugak blogger famous irine nadia marcello yang comel tu..pastu agak terkejut jugak la yang dah tau dia dah betunang? woo..bestnya setahu aku dia baru je umur 19 tahun kot ! tak pela jodoh dah sampai baik kita cepatkan benda baik macam tu kan..nak tengok tak koleksi gambar-gambar irine nadia marcello ni bertunang yang aku dapat? hehe




irine nadia macello bertunang

irine nadia marcello bertunang

irine nadia marcello bertunang


patutla dah lama tak update blog ye? lama jugak aku tunggu..rupanya bz dengan persiapan pertunangan dia..padanlah...diharapkan berkekalan hingga ke akhir ye dengan tunang tu dan ke jinjang pelamin..AMIN..
korang memang padan sangat ! teringin nak beli iPad 2 tapi takde duit klik SINI



Newer Post Older Post Home

12 comments:

  1. baju tunang irine cantik. simple but looks so gorgeous:)

    ReplyDelete
  2. wahh congratulations for her engagement! cantekkkk sist irine!

    ReplyDelete
  3. tak sabar nak tunggu irine update ! ^__^

    ReplyDelete
  4. wahhh!! cantik..ni ke yg baju dari arma tu??eheh

    ReplyDelete
  5. irine memang cntik kann
    comel plak tuu..
    plus baju die lawa sgt !

    ReplyDelete
  6. elyaemo : maybe..i dunno..nanti kte tgu cik irine update ye.. :D

    ReplyDelete
  7. cantek nyerrrrr irine nadia ^^

    gambor mcm kenal :) HAHA

    ReplyDelete
  8. peminat irine jugak :-)
    suke tgk pasangan ideal ni

    ReplyDelete

Click me