lagu tema stanza cinta - Jed Madela & Nikki Palikat

By | 1:33 PM 3 comments
best kan cerita stanza cinta ni..tak habis lagi deman seth tan dalam drama nora elena, kini aaron aziz sekali lagi jadi hero dalam drama stanza cinta..bertambah-tambah la orang minat nak tengok cinta ni kan..lakonan Nur Fathia yang sweet, baik and alim tu memang menjadi, sesuai dengan muka dia..lagipun dulu kan dia ada berlakon dalam drama Nur Kasih sebagai kawan kepada Nur..memang time tu dia berlakon pakai tudung jugak

lagu tema drama stanza cinta pon best



nyanyian Jed Madela & Nikki Palikat


Jed Madela ni penyanyi Filipina rupanya..ingatkan orang Malaysia ni penyanyi baru ke, fasih gila kan dia nyanyi..rupa pon ade..tiba-tiba teringat kat cerita sanay walang nang wakas plak..HAHA..




lagi satu lagu tema drama stanza cinta ni aku tak pasti la penyanyi dia dari mana, gaya macam penyanyi indon je tapi sedap jugak lagu ni..layan jela lagu nyanyian dari dodi hidayahtullah ni


dodi hidayahtullah
Newer Post Older Post Home

3 comments:

Click me