Perkahwinan Dira Abu Zahar Melodi dan Michelle Melodi

By | 11:15 PM 2 comments
hari ni merupakan hari yang cukup-cukup cantik and gempak sebab memang susah gila kita nak jumpa tarikh ni lagi dalam hidup kita iaitu 11.11.11 bersamaan dengan hari Jumaat yang mulia ni..mesti ramai nak buat tarikh ni jadi tarikh bersejarah macam tarikh kahwin ke tarikh kapel ke ataupun bagi ibu-ibu yang tengah sarat mengandung paksa jugak doktor keluarkan anak dia hari ni jugak ! ahh tu memang tak masuk akal la..gila hape !

Siapa tak kenal dengan Pengacara Melodi, Dira atau nama sebenarnya  Khaidirah Abu Zahar (27 tahun) telah memilih tarikh yang bersejarah ni untuk melangsungkan pernikahan dan perkahwinan bersama pasangannya iaitu Mohd. Helmi Mohd Yusof ataupun Helmi yang merupakan bekas tunang kepada pelakon Nasha Aziz. Mungkin ini takdir dia untuk melangsungkan perkahwinan buat kali kedua kan dan yang cukup sweet ditemani oleh anak perempuan Dira, Anggun. Siap boleh tengok mak sendiri kahwin, jangan main-main, kita dulu pun masa mak kita kahwin kita semua tak wujud lagi..haha..Tahniah untuk Dira dan Suami sebab dah selamat bergelar suami isteri. 

Antara gambar-gambar nikah dan perkahwinan Dira Abu Zahar dan Helmi yang sempat aku ambil di Twitter pengacara melodi Nurul Izza @namasayaizza. 

Gambar Perkahwinan & Pernikahan Dira Abu Zahar dan Helmi

Gambar Perkahwinan & Pernikahan Dira Abu Zahar dan Helmi

gambar kahwin dira abu zahar
Gambar Perkahwinan & Pernikahan Dira Abu Zahar dan Helmi


gambar kahwin dira abu zahar
Gambar Perkahwinan & Pernikahan Dira Abu Zahar dan Helmi


gambar kahwin dira abu zahar
Gambar Perkahwinan & Pernikahan Dira Abu Zahar dan Helmi

gambar kahwin dira abu zahar
Gambar Perkahwinan & Pernikahan Dira Abu Zahar dan Helmi

Gambar Perkahwinan & Pernikahan Dira Abu Zahar dan Helmi
Gambar Perkahwinan & Pernikahan Dira Abu Zahar dan Helmi

bukan saja Dira je yang telah melangsungkan perkahwinan tapi ni lagi satu wartawan gempak Melodi yang suka terjah-terjah artis dengan soalan panas dia siapa lagi kalau bukan Michelle Wee juga akan melansungkan perkahwinan dengan jejaka melayu , Deqwan atau nama sebenarnya Tengku Naharuddin Izwan Bin Tengku Nasaruddin yang juga pernah menjadi pengacara rancangan Remaja di TV3. Kelas la semua nak kahwin, kalau aku dah banyak duit lama dah aku kahwin 11.11.11 harini..hehe


Kad kahwin Michelle dan deqwan ni cukup-cukup simple and sweet sebab yang Deqwan ni pakai baju Melayu dan si Michelle ni pakai CheongSam..1 Malaysia la katakan, dengar cerita Michelle dah masuk Islam.. memang la kan kalau tidak macam mana nak kahwin.. Alhamdulillah bertambah umat Islam kat dunia..Michelle boleh la pakai tudung pasni ye..hehehe


Gambar kad kahwin Michelle Melodi dan Deqwan Remaja

Gambar kahwin Michelle Melodi dan Deqwan Remaja

Kebetulan jugak hari ni hari jadi Zuan segmen Bikin Panas Melodi.....waaa korang semua pakat ke nak buat benda bersejarah hari 11.11.11 ni ha?


Zuan Bikin Panas Melodi



Newer Post Older Post Home

2 comments:

Click me