Gambar artis Anugerah Skrin 2011

By | 10:04 PM Leave a Comment
Pada hari jumaat, 4 November berlansungnya Majlis Anugerah Skrin 2011 di TV3 yang diserikan oleh PANTENE. Mesti ramai peminat-peminat yang siap sedia tunggu depan tv kan malam tu, macam aku jugak..hehe..Pada yang dah tahu, tema ask 2011 pada malam tu adalah gold, so ramai la yang pakai baju liplapliplap sampai silau mata ni..haha..gandingan pengacara Ally Iskandar dan Rozita Che Wan boleh dikatakan suam-suam la sebab mungkin Rozita Che Wan pon baru pertama kali mengacarakan anugerah besar macam ni kan, so nampak kaku sikit..adalah sikit-sikit dia buat lawak tapi ok la..aku tahu ramai yang nak tengok muka dia je bukan nak tengok dia mengacara...kannnn..jom kita tengok antara gambar-gambar pakaian yang artis kita gayakan pada malam Anugerah Skrin 2011.


Ally Iskandar dan Rozita Che Wan - pengacara Anugerah Skrin 2011

Rozita Che Wan - Pengacara Anugerah Skrin 2011


Farid Kamil -  Anugerah Skrin 2011


Akim AF -  Anugerah Skrin 2011



Nabila Huda -  Anugerah Skrin 2011


Nabila Huda dan Faiz (makan angin) -  Anugerah Skrin 2011


Ferhad -  Anugerah Skrin 2011











Marisa Yasmin -  Anugerah Skrin 2011


Maimon Mutalib dan Osman Kering -  Anugerah Skrin 2011

Mak jah, Maimon Mutalib dan Osman Kering -  Anugerah Skrin 2011

Ziela Jalil -  Anugerah Skrin 2011


Maimon Mutalib -  Anugerah Skrin 2011


Fadilah Mansor -  Anugerah Skrin 2011


Najwa Latif -  Anugerah Skrin 2011


Najwa Latif -  Anugerah Skrin 2011



Rosyam Nor-  Anugerah Skrin 2011


Rosyam Nor -  Anugerah Skrin 2011



Ana Dahlia dan Chef Riz ( anak Chef Wan ) -  Anugerah Skrin 2011



Ana Dahlia -  Anugerah Skrin 2011


Ana Dahlia dan Chef Riz ( anak Chef Wan ) -  Anugerah Skrin 2011






Dang Suria -  Anugerah Skrin 2011


Dang Suria dan suami -  Anugerah Skrin 2011




Nashrin MyStarLG - Anugerah Skrin 2011


Dato Yusuf Haslam dan isteri - Anugerah Skrin 2011


Ila Mentor - Anugerah Skrin 2011



Awi Rafael - Anugerah Skrin 2011


Eizlan Yusof - Anugerah Skrin 2011







Fiza Elite - Anugerah Skrin 2011







Zul Yahya dan isteri - Anugerah Skrin 2011





Nur Rafidah Ibrahim (Fida) - Anugerah Skrin 2011

Nur Rafidah Ibrahim (Fida) - Anugerah Skrin 2011

rasa tak berkenan pula dengan fesyen Fida ni sebab macam tak kena gaya bagi seorang yang bertudung, kalau pakai tudung ataupun selendang yang biasa pun kira ok kan..kalau dah cantik, pakai apa pon cantik.. so contohi la artis lain yang bertudung macam Irma Hasmie or Diana Amir ke..kan lebih sopan ^__^


Nurkhiriah( bertudung) - Anugerah Skrin 2011

Nurkhiriah( bertudung) dan Ungku Ismail Aziz - Anugerah Skrin 2011

Tomok - Anugerah Skrin 2011

Liyana Jasmay - Anugerah Skrin 2011

Tomok dan Liyana Jasmay- Anugerah Skrin 2011




Erra Fazira ( Sanggul Beracun ) - Anugerah Skrin 2011

Erra Fazira ( Sanggul Beracun ) - Anugerah Skrin 2011




Shila Amzah - Anugerah Skrin 2011


Khir Rahman dan Pekin - Anugerah Skrin 2011

Jasmin Hamid - Anugerah Skrin 2011


Jasmin Hamid dan suami - Anugerah Skrin 2011

Shila Amzah dan Sharnaaz ( Qausar Kasih Alia )  - Anugerah Skrin 2011


Shila Amzah - Anugerah Skrin 2011


Tasha Shila dan Fazura - Anugerah Skrin 2011


Tasha Shila - Anugerah Skrin 2011





Iqram Dinzly - Anugerah Skrin 2011



Fauziah Ghous- Anugerah Skrin 2011



Fauziah Ghous- Anugerah Skrin 2011


Ku Mohd Yusri Pak Leh ( Sutun ) - Anugerah Skrin 2011


Eja - Anugerah Skrin 2011



Peserta Vokal Bukan Sekadar Rupa - Anugerah Skrin 2011


Datin Annahita Bakavoli dan Mia Sara - Anugerah Skrin 2011


Datin Annahita Bakavoli dan Mia Sara - Anugerah Skrin 2011


Mia Sara comel  - Anugerah Skrin 2011


Mia Sara comel - Anugerah Skrin 2011


Scha Al-Yahya dan Awal Ashaari - Anugerah Skrin 2011

Scha Al-Yahya dan Awal Ashaari - Anugerah Skrin 2011

Scha Al-Yahya dan Awal Ashaari - Anugerah Skrin 2011


Adam Shah (juvana), Syazwan Zulkifli ( juvana & Muiz ) - Anugerah Skrin 2011




Nik Zaris Nellydya - Anugerah Skrin 2011



Iqa ( mentor ) - Anugerah Skrin 2011


Darling Ngasri - Anugerah Skrin 2011


Neelofa ( bunga biru ) - Anugerah Skrin 2011
cantik ke Neelofa ni ? ok cantik la jugak..hehe..tapi aku suka dia berlakon, best..aku tahu dah kenapa dia pakai baju biru malam tu..maksud nama Neelofa kan si bunga biru ^_^


Kilafairy - Anugerah Skrin 2011


David Teo dan isteri  - Anugerah Skrin 2011


Izreen Azminda ( Cikgu Zakiah juvana ) - Anugerah Skrin 2011


Nora Danish - Anugerah Skrin 2011

Erynne Erynna - Anugerah Skrin 2011

Fasha Sandha - Anugerah Skrin 2011



Tiz Zaqyah dan Remy Ishak - Anugerah Skrin 2011


Tiz Zaqyah dan Remy Ishak - Anugerah Skrin 2011

Wahh romantiknya pasangan Remy Ishak dengan Tiz Zaqyah ni siap datang berdua lagi kan lepas Remy Ishak ni buat pengakuan yang istimewa dalam hidup dia sekarang adalah Tiz Zaqyah..awww so sweet cinta Adam dan Nur sampai ke luar lokasi...


Zizan Raja Lawak - Anugerah Skrin 2011


Juliana Evans - Anugerah Skrin 2011


Diana Amir  ( bertudung ) - Anugerah Skrin 2011


Yana  - Anugerah Skrin 2011


Betty Benafe - Anugerah Skrin 2011


Shaheizy Sam - Anugerah Skrin 2011


Ziana Zain - Anugerah Skrin 2011


Fiz Fairuz - Anugerah Skrin 2011

\
Marsha Milan Londoh - Anugerah Skrin 2011

Fahrin Ahmad - Anugerah Skrin 2011


Aida Aris - Anugerah Skrin 2011




Lisdawati dan Fauzi Nawawi - Anugerah Skrin 2011


Zoey - Anugerah Skrin 2011







Ramona Zamzam, Gambit, Siti Saleha - Anugerah Skrin 2011


Siti Saleha - Anugerah Skrin 2011


Amyza Adnan - Anugerah Skrin 2011

Nubhan - Anugerah Skrin 2011


Nur Fathia ( stanza cinta ) - Anugerah Skrin 2011



Izara Aishah ( Fiona ), Fizo Omar ( Ilyas ), Intan Ladyana - Anugerah Skrin 2011



Izara Aishah ( Fiona ), Fizo Omar ( Ilyas ), Intan Ladyana - Anugerah Skrin 2011


Pelakon Nana Narita - Anugerah Skrin 2011








Diana Danielle - Anugerah Skrin 2011



Persembahan Alyah, Shila Amzah dan Jaclyn Victor - Anugerah Skrin 2011

Alyah  - Anugerah Skrin 2011

Persembahan Najwa Latif ( Cinta Muka Buku ) - Anugerah Skrin 2011

walaupun aku tertidur pada saat akhir cerita ni tapi takpela tonton kan ade..haha..bergaya betul la dorang semua ni, tapi aku paling suka and nak tengok artis yang bertudung ni sebab nampak cantik laa..hee..kredit gambar kepada http://rentakartis.com/ thanks a lot !


TAHNIAH juga untuk pemenang Pantene Shine Award iaitu Tiz Zaqyah dengan undian 2k !
Tiz Zaqyah berjaya kalahkan Nora Danish, Scha Al-Yahya, Kilafairy dan Liyana Jasmay


Pemenang Pantene Shine Award - Anugerah Skrin 2011






Newer Post Older Post Home

0 comments:

Click me