Pejabat Skype yang mewah di Stockholm

By | 10:18 AM 1 comment
Sebelum ini kita banyak tengok pejabat operasi Google dan Facebook je kan? Sekarang ini apa kata kita tengok pejabat mewah Skype.. memang cool gile ! kagum sangat aku tengok pejabat dorang ni, kalau semua pejabat macam ini kat Malaysia, memang pekerja semua tak nak balik rumah la kan.. haha

Apa itu Skype ? Skype merupakan sebuah program aplikasi melalui internet untuk membuat panggilan atau voice call secara PERCUMA dengan keluarga, teman dan rakan baik di dalam mahu pun di luar negara.


Luxurу Skype Оffice in Stockholm




Luxurу Skype Оffice in Stockholm

Luxurу Skype Оffice in Stockholm

Luxurу Skype Оffice in Stockholm

Luxurу Skype Оffice in Stockholm

Luxurу Skype Оffice in Stockholm

Luxurу Skype Оffice in Stockholm

Luxurу Skype Оffice in Stockholm

Luxurу Skype Оffice in Stockholm


Luxurу Skype Оffice in Stockholm

Luxurу Skype Оffice in Stockholm


Luxurу Skype Оffice in Stockholm


Luxurу Skype Оffice in Stockholm

Luxurу Skype Оffice in Stockholm

Luxurу Skype Оffice in Stockholm

Luxurу Skype Оffice in Stockholm
Newer Post Older Post Home

1 comment:

Click me