Thursday, May 10, 2012

Kes dera bayi ! Gambar bayi itu bukan bayi yang didera, PEMBOHONGAN semata-mata

Susulan daripada kes penderaan bayi yang tengah heboh kat facebook mahupun berita kat tv, aku rasa simpati sangat dekat bayi yang kena dera tu. Aku baru tahu pasal video tu masa tengok berita kat tv3 semalam, pastu bila online facebook banyak dah orang share video tu. Lepastu ada pulak orang yang tak bertanggungjawab menyebarkan gambar bayi yang didera tu sekarang ada kat hospital tengah tenat. Sebenarnya gambar yang dishare tu adalah PEMBOHONGAN semata-mata sebabnya ada sumber yang aku dapat, cerita dan gambar asal bayi sebenar tu adalah orang lain dan telah disebarkan di laman sosial oleh pihak yang tidak bertanggungjawab. Cuba baca cerita kat bawah ni


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




I don't know if I can make this work.

These were made for you to use as support to the mother





December 4th, 2007, Jessica Sherwood had to do something no mother should ever have to do. At 2:29 pm Jessica made a very tough, but the right decision to take her little 3 month old daughter off life support.

Jessica had a message that i want every one to know..
This is what jessica said:
IF ANYONE ONE HAS KIDS MAKE SURE YOU KEEP THEM WITH YOU THE WHOLE TIME DNT GIVE THEM TO NE ONE THAT U DNT TRUST..... TRUST ME I THOUGHT I TRUSTED JOSH..... BUT NOW AS OF 12-4-07 AT 2:29AM SHE IS GONE.... MY ONE AND ONLY BABY....... AND HE IS GUNNA PAY FOR EVER EVEN IF HE GETS OUTTA JAIL SCOTT FREE HE WILL BE DEAD NO MATTER WAT......... TO ALL MY FRIENDS AND THAT KNO LONDON I AM VERY ANGRY AND UPSET I LOST THE LOVE OF MY LIFE MY BABY GIRL.... SHE DIED ON HER 3MONTH BDAY........
SHE HAD 6 FRACTURED RIBS..... BOTH OF HER LEGS WERE FRACTURED.... AND HER BRAIN WAS SO DAMANAGED THAT IF SHE WERE TO LIVE SHE WOULD BE A VEGETABLE.... SO I DID WAT WAS RIGHT AND BEST FOR HER AND TOOK HER OFF LIFE SUPPORT...
THATS WAT U CALL SHAKEN BABY SYNDROM REMEMBER THAT...
For those of you who dont know what Shaken Baby Syndrome is..read this
Shaking, jerking and jolting can cause blood vessels in the head to tear or burst.Shaken Baby Syndrome is the shaking of an infant or child by the arms, legs, or shoulders with or without impact of the head. This trauma can result in bleeding and brain injury with no outward signs of abuse.Often frustrated caregivers feel that shaking a baby or small child is a harmless way to make the child stop crying. However, a baby's brain and blood vessels are vulnerable to whiplash motions, such as shaking, jerking, jolting, and impact. The neck muscles of an infant or small child are weak, so the child's head is relatively heavy and the neck cannot support the stress of shaking or impact. Shaking a very young child, with or without impact of the head, can cause irreversible brain damage, blindness, cerebral palsy, hearing loss, spinal cord injury, seizures, learning disabilities, and even death. It is tragic that healthy, intelligent babies are suffering these disabilities simply because their caregivers don't know about the dangers associated with Shaken Baby Syndrome.
An estimated 1,200 to 1,400 cases of Shaken Baby Syndrome (SBS) occur each year in the United States. Only 1 out of 4 babies dies of Shaken Baby Syndrome. HOWEVER, the other three babies will need ongoing medical attention for the rest of their short lifespans

London in the hospital

London after she passed



SUMBER : sini


Sebenarnya gambar bayi yang diambil tu sebenarnya tipu je, macam mana la orang yang mulakan cerita ni boleh sebarkan berita yang belum tentu sahihnya. Padahal anak mat salleh  ni dah lama meninggal. Kalau bukan ini bayi yang dimaksudkan so mana bayi yang sebenar tu, apa terjadi dekat dia sekarang ???










So sekarang dah tau kan apa jadi dekat bayi tu sekarang ? sama-sama la kita doa agar budak tu tak trauma dah dengan apa yang jadi dalam hidup dia.


Gambar budak kena dera gambar1 ,gambar2 ,gambar3 dan gambar4 dan sini 
Anda perempuan yang suka pakai baju sexy ? Cuba klik sini




STATUS VIDEO PENDERAAN BAYI :


Berhubung dengan penyebaran video penderaan bayi melalui media sosial, PDRM telah menerima hampir 300 aduan dan komen daripada orang ramai yang rata-rata bersimpati dan prihatin dengan nasib bayi tersebut.Untuk makluman, kes tersebut telah dilaporkan di IPD Petaling Jaya pada 29 Mei 2011 dan tangkapan telah dibuat pada hari yang sama. Pelaku merupakan ibu kandung kepada bayi perempuan yang didera. Wanita tersebut kini sedang menjalani hukuman penjara selama 18 bulan bermula pada tarikh tangkapan di bawah Seksyen 31(1) Akta Kanak-Kanak 2001. - Petikan daripada Facebook Polis Diraja Malaysia.






1 comment:

  1. Thanks For Info, Pinjam Link Nak Post Kat FB Yer... Cekidaud Kat Sini > https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151028343439017&set=a.390632064016.158830.300718539016&type=1

    ReplyDelete

komen jela pape yg korg ske

2leep