Rakaman pernikahan Awal dan Scha akan disiar hari sabtu ni pukul 12. 30 tengah hari, jangan lupa tengok !

By | 11:03 PM Leave a Comment
Mesti ramai yang panas hati dan tertunggu-tunggu nak tengok siaran langsung pernikahan Awal Ashaari dan Scha Al-yahya kat Astro tapi hampeh kan takde pon.. Bukan salah scha mahupun awal yang tipu pasal siaran langsung ni sebenarnya astro yang ada masalah teknikal. So, hope peminat #schawal tak mengamuk and marah-marah pasal ni dekat twitter ye.. Rakaman siaran langsung ni akan disiarkan hari sabtu nanti jam 12.30 tengah hari. JANGAN LUPA TENGOK ye para #schawal ! kat bawah ni tweet dari astro yang kata ada masalah teknikal tu...








Tahniah untuk Awal dan Scha !


Diharap lepas ni astro takde lah buat macam ni lagi untuk para penonton setia dorang, yela mana taknye  orang semua dah siap tunggu depan tv sebab nak tengok #schawal ni nikah tiba-tiba takde pula keluar kat tv. Jangan mungkir janji anda



Newer Post Older Post Home

0 comments:

Click me