Rupanya bukan artis sebenar yang buat aksi stunt, sama tapi tak serupa

By | 8:56 PM 5 comments
ingatkan aksi stunt hollywood tu dibuat sendiri oleh pelakon tapi rupa-rupanya pengarah dah siap cari muka yang sama tapi tak serupa macam pelakon tu. Kita pon tertipu dengan aksi dorang, yela orang puteh buat filem memang real kan. Tengok la gambar-gambar kat bawah ni, siap pakai rambut palsu lagi..hahha










sumber : tengok lagi kat sini

Newer Post Older Post Home

5 comments:

  1. Kalau artis tu buat sendiri stunt dalam movie dia, mesti dia buat announcement kat semua media yang dia sendiri buat stunts action tu. Haha.

    ReplyDelete
  2. fuh...kita semua kena tipu sebenarnya hehehehe

    ReplyDelete
  3. haha,sebab tu lah kalau mereka buat sendiri,mereka bagi tau=)

    ReplyDelete

Click me