senarai top vlogger dan blogger yang famous

By | 4:33 PM 8 comments
assalamualaikum


siapa yang suka sangat layan video yang lagha-lagha tu apa kata kita layan video yang best lagi berilmu ni.. dorang ni memang famous dengan kepetahan berspeaking..memang saluttt sangat la kan..kalau aku mahu tersembur lidah nak menyebutnyaa..dorang ni lebih dikenali sebagai vlogger la dalam erti kata yang paling senang kan and vlogger ni akan bercakap mengenai isu semasa dan juga nasihat-nasihat yang cukup baik buat kita semua.. 

sekarang ni para vlogger memang dah famous sangat and korang tengok la dah berapa view video dekat youtube and berapa orang dah like dorang punya fan page..itu maknanye ramai orang yang suka kan..bagi aku cara macam tu sekarang ni yang cepat dan lebih berkesan bagi yang nak sebarkan nasihat or dakwah,sebab semua orang dah ada facebook or maybe ada blog kan..semua boleh like dan share pada kawan-kawan..

yang first ni aku kenalkan anwar hadi or lebih dikenali sebagai inianwarhadi 



antara banyak-banyak video dia,aku paling suka yang kat bawah ni sebab apa yang dia katakan tu betul kan, aku pon kadang-kadang cukup benci orang yang suka manja-manja ni..haha..ingat kita ni baby lagi ke nak camtu..KANNN..yeahhh..bapak baby adelaa kan


YouTube channel : IniAnwarHadi
Facebook Fanpage : IniAnwarHadi
Twitter : #IniAnwarHadi

yang kedua plak,yang paling aku suka sebenarnya ialah video dari aiman azlan walaupun aku tengok dia ni memanjang je cakap omputehnya tapi takpe atleast aku paham..ehhee..dan video dia juga memang sangat sangat menarik..


muka memang cukup pakej,memang senang nak dapat peminat..hehe..itula salah satu strategi kita nak menarik minat orang ramai kan dengan buat semua benda ni,kalau takde siapa nak ikot,sia-sia je kerja kita selama ni..kannnn..



YouTube channel : aimanazlan90
Facebook Fanpage : aimanazlanspage
Twitter : #ibnuazlan


yang ketiga pula ialah Mat Luthfi walaupun orangnya tak berapa ensem tapi boleh hasilkan
video yang best






YouTube channel : matluthfi90
Facebook Fanpage : Matluthfi90


yang ni plak vlogger ShahrinCool yang agak comei la aku pon tak tahu berapa umur dia ni, sebab tengok baca buku sin chan la beg dompet ben 10..haha..tapi cute gak..video dia tahap yang biasa-biasa jela bagi aku..tapi kebanyakan vlogger ni dorang semua tinggal kat oversea kot..best gilerrr




YouTube channel : shahrincool
Facebook Fanpage : ShahrinCool
Twitter : #ShahrinCool



 bagi yang nak tengok video dengan gambar yang best dari DSLR NIKON D3100 yang power ni boleh la layan video yang dibuat oleh vlogger Kyopropaganda ye bukan kiah propa...hahahaha



YouTube channel : kyopropaganda
Facebook Fanpage : KYO-Propaganda


satu-satunya vlogger ataupun blogger famous yang paling gila-gila sorang ni ialah Maria Elena tapi bukan Nora Elena ye..tolong jangan kopius kat situ ye..


suka sangat layan video maria elena ni banyak bagi info kat kita semua..



YouTube channel : shortsnap
Facebook Fanpage : Maria Elena is Greek Helen



lastly ni memang lawak lawak vlogger cakap klate..hehe..memang lawok lawok..haha video dari Polkadot Doughnut ok la kan dari amir rajalawak tu..haha


YouTube channel : maccaboyz91
Facebook Fanpage : Polkadot-Doughnut


teringin nak beli iPad 2 tapi takde duit klik SINI 




Newer Post Older Post Home

8 comments:

  1. hoho..like kyopropaganda ;D

    ReplyDelete
  2. heheee..matluthfi tu mmg da best. tp xpenah tgk lagi video tu.

    ReplyDelete
  3. @nanad : lawoo gle kan video die..ade style

    ReplyDelete
  4. @najihah : best2 tgok die macam skema je kan..eheh

    ReplyDelete
  5. fulawey . banyaknya . mesti aktif beryoutube nie . hehe

    btw , matluthfi best dan lawak dan comel . muahaha :))

    i love sepet ! ;)

    ReplyDelete
  6. @saya kila : slalu gak lyn ble borink kan

    ReplyDelete

Click me