gambar diana amir bertudung yang comel sangat

By | 8:07 PM 2 comments
memandangkan banyak kerja dah selesai sebelum nak final exam ni, ade la masa lapang sikit pergi jalan-jalan kat blog orang..huhu..tiba-tiba ternampak gambar diana amir yang comel ni..ala aku bukan minat dia pon tapi semenjak dia pakai tudung rasa macam comel sangat pulak @_@..ni ada gambar latest diana amir yang dah bertudung sekarang ni..kan lawa kalau pakai tudung, takde la nak seksi dah kan....




sweet kan ? hee.....lagi cantik pulak aku tengok dia lepas pakai tudung ni


banyak kan artis sekarang ni dah berhijrah pakai tudung, syukur Alhamdullilah dorang dapat hidayah dan petunjuk kan..macam Irma Hasmie, Catriona Ross and banyak lagi artis lain..memang lepas dorang pakai tudung ni muka makin cantik, seriusss...maybe dapat nur keimanan kot..hehe..keep it up k...
Newer Post Older Post Home

2 comments:

  1. cam na cara nak guna tudung 2??

    ReplyDelete
  2. boleh search dekat youtube. ade tunjuk cara pakai tudung macam diana amir ni

    ReplyDelete

Click me