Ciri-ciri menjadi wanita solehah

By | 10:35 PM 2 comments

bila lagi kan kita nak berubah..mati tak mengenal usia, tak kira tua atau muda...dunia dah di akhir zaman, aku pun tak la sempurna mana, tapi just nak share step by step to become a good muslimah, InsyaAllah..kalau kita nak berubah, mesti ALLAH akan tolong kita dalam  keadaan yang tak disangka-sangka..Percayalahhh..alaa jangan la dok peduli cakap orang yang selalu nak menghina perubahan kita, kita yang nak berubah, bukan dia...kita doakan jela orang-orang macam ni mendapat hidayah dari Allah...InsyaAllah..Antara perubahan-perubahan yang perlu dilakukan adalah



cuba elakkan semua perkara ni berlaku
mulakan perubahan dari sekarang : )


Newer Post Older Post Home

2 comments:

Click me