yang pelik hanya di India

By | 9:17 AM 2 comments

Only in India
apa barang simpan duit dalam wallet ? meh simpan dalam guni..muahahah




Only in India
gile? mana datang harimau ni 

Only in India
kambing ni boleh la masuk gimnastic..

Only in India
tak berat ke woi.......

Only in India
dasyat sangat ni, boleh keluar angin kentut berapi

Only in India
pon bolehhh

Only in India


Only in India
tak kena shock electric ke.......?? tak paham betol


Only in India
beruk pun sayangkan anak, ni tak kat sini asyik buang anak je

Only in India
apa fashion ni wei

Only in India
kalau boleh aku pon nak naik macam ni

Only in India
mari sama-sama kita cuci baju......


Only in India
dasyat la, boleh cari rezeki kat mana-mana

Only in India
lembu baru breakfast dekat McD

Only in India
selamat kah ??? haha

Only in India
ambek kauuuuuuu

Only in India
penyek keto den cmni aihh

Only in India
slow wei, nak accident ke ?? hahah

Only in India
terbaek jaga keselamatan diri ni

Only in India
toilet vip la sangat...euuwww

Only in India
memang tak sayang anak langsung

Only in India
romantik gilesss..kalau macam ni aku pon nak kahwin

Only in India
mari-mari kita beli gigi palsu tepi jalan ! dijamin melekat sampai mati..haha

Newer Post Older Post Home

2 comments:

  1. LOL
    dari mula tengok gmbar tadi dah rasa semacam XD

    gila betul.
    mmg tak dapat la nk tgok pemandangan gini kat tempat lain kot --"

    especially yg tok sami bekelah tepi kpal trbg tu. gila betul, hahaha.

    ReplyDelete
  2. lawak gle kan gmbr2 ni semua...haha

    ReplyDelete

Click me