Selamat pengantin baru kepada Ustaz Syed Kadir Al jofree dan Salima Habibi ( AF )

By | 6:51 PM 1 comment

dalam pada orang semua duk kecoh pasal johan dengan lana nordin, yang tu aku tak berapa kisah sangat. tapi yang ini kisah sikit hehe. tadi baru je lepas balik dari ujian tocie yang sangat mencabar ala-ala muet speaking test tu, buka facebook and nampak Imam Muda Najdi share gambar perkahwinan Imam Muda Naufal, selamat pengantin baru jugak pada imam muda naufal...haa bawah gambar imam muda naufal ada gambar pengantin tapi aku tengok pengantin tu adalah Ustaz Syed Kadir Al-jofree. ustaz ni selalu keluar tv and paling famous selalu ada dekat tv9. ustaz ni pun baru je datang UPM hari tu bincang pasal bahaya syiah.




baru je like fanpage Ustaz Syed Kadir Al-jofree ni and tengok dia dah kahwin and ada anak-anak yang sangat comel macam muka budak-budak dekat palestine sana tu. ohhhh ok dah faham. ustaz syed kadir al-jofree ni kahwin dua rupanya, tapi takpela Allah dah tetapkan jodoh kedua dan isteri kedua dia, Salima Habibi kan. apa-apa pun tahniah diucapkan kepada pasangan pengantin. Ustaz Syed Kadir Al-jofree pun sudah ikut jejak langkah Ustaz Azhar Idrus and Ustaz Zaharuddin berpoligami, asalkan dorang bahagia and dapat berlaku adil pada isteri masing-masing. Allah dah aturkan yang terbaik buat umatnya.







Newer Post Older Post Home

1 comment:

  1. Assalam. Nie Salima yg Akademi Fantasia tu ke? AF berapa ntah. Sweet la pasangan nie, untung dia dapat ustaz..hee

    ReplyDelete

Click me