irine nadia marcello singgah blog saya!!!

By | 12:13 PM 1 comment
assalamualaikum

ooooemmmjiiii...lepas pergi executive talk dekat dewan bankuet tadi,balik la opis balik kan..so ape lagi macam biasa pergi la online..bukak pon macam biasa facebook,blog,dengan nuffnang..sekali......sekali aku tengok dekat  Community NEW tuu ada blogger famous mata cepet comei gigi wabit tuu..siapa lagi kalau bukan cik irine nadia marcello..wahhh..terima kasih ye sebab singgah...susah-susah je..ala mesti kebetulan je kan aku je yang ter over lebih lebih ni..haha..mana tak over kan dia famous lepas tu dapat jadi cover girl untuk majalah DARA.COM keluaran julai 2010 rasanya...hehe..ok lah itu je nak cakap...bye!




ok buktinya..tengok ni...




dulu fatin liyana comei omey pon ada datang blog ni bila tengok kat nuffnang tapi terlupa plak nak print sreen and letak kat blog..hehe..btw thanks to irine nadia marcello & fatin liyana asri

Newer Post Older Post Home

1 comment:

  1. irene nadia pn pnh singgah blog i..tp fatin liyana blum lg..hehe

    ReplyDelete

Click me