[ KREATIF ] Mendebarkan !!! Lukisan 3D atas bumbung yang paling gayat

By | 12:20 PM 4 comments




Memang kreatif and menakjubkan sangat la siapa yang hasilkan lukisan 3D atas bumbung ni. Serius bila first time aku tengok pon rasa gayat gila dah. Memang gempak lukisan dia. Lukisan ini dilukis oleh seorang pelukis bernama Joe Hill bagi menggambarkan suasana ketika dia di atas bangunan. Serius memang hebat !



siapa berani sedut air ni sampai habis ?
klik untuk dapatkan internet laju 170KM sejam !
tempat honeymoon untuk pasangan yang baru berkahwin ( utk yang dah kahwin je ok ! )






Newer Post Older Post Home

4 comments:

  1. scary betul...sure x lepak situ...gayat!hheeh

    ReplyDelete
  2. elie teringin duduk atas lukisan 3D tu! mesti rasa pun semacam je! :D

    ReplyDelete
  3. Ya Allah, yang tengok ni pun dah terasa gayat gila. acano tu? hihi

    ReplyDelete

Click me